Ağva Manolyam Otel


Ağva Manolyam Otel olarak, Şile İlçesinin Ağva mahallesinde 2018 itibariyle siz değerli konuklarımızı, aile işletmemizde, temiz odalarımız ve lezzetli kahvaltımız ile birlikte, güler yüzle ağırlamakta olan bir işletmeyiz.

Toplamda 9 odası ile hizmet veren tesisimiz, Ağva Butik Otelleri arasında tercih edebileceğiniz örnek işletmelerden birisi olmayı başardı. Otelcilik ve konaklama alanında 10 yılı aşkın süredir edindiğimiz deneyimleri uyarladığımız tesisimiz sizleri %100 memnuniyet ile misafir etmektedir.


Misafir Yorumlarımız



Odalarımız

Manolyam Otel odalarının tamamı şöminelidir. Odalarımızın birçoğu doğa manzaralı olup, denizi görmektedir. Fransız balkonlu odalarımızın yanı sıra geniş balkonlu odalarımızda mevcuttur.

Standart Odalar

Manolyam Otel 4 Numaralı Oda - 1

Deniz Manzaralı Odalar

Manolyam Otel 8 Numaralı Oda - 1

Ağva'da Neler Yapılır?

Manolyam Hotel , Ağva deniz manzaralı otel olup, direkt olarak Ağva plajı yolu güzergahında bulunması ile, denizin tadını çıkarmak isteyenler için en iyi konumdadır. Konuklarımız bu sayede Ağva sahiline rahatça ulaşabilmektedirler. Aynı zamanda merkezi konumumuz, Ağva’nın diğer güzelliklerine ulaşılması açısından da oldukça avantajlıdır. Ağva merkez, yürüme mesafesi ile sadece beş dakikadır. Bu sayede konuklarımız merkezde bulunan market, kafe ve restaurant hizmetlerinden de faydalanabilirler.

Aynı zamanda Ağva’nın batısı ve doğusunda bulunan meşhur Göksu ve Yeşilçay nehri otelimize eşit mesafededir. Konuklarımız, Göksu nehrinde bulunan, dizi ve filmlerin çekildiği restorant’larda ambiyansın tadını çıkararak yiyecek ve içecek tüketebilirler. Bir diğer nehir olan Yeşilçay deresi boyunca bulunan Ağva Aşıklar Yolu, Ağva’nın misafirlerine, doğanın tadını çıkarabilme ve güzel bir yürüyüş imkanı vermektedir. Ağva’da görülecek yerler arasında başta gelen Kilimli koyu da araçla beş dakika mesafede olup, şahane deniz manzarası, kayalıklar üzerindeki yüksek görüş mesafesi ve özellikle gün batımında, güneşin ufuk çizgisinde oluşturduğu romantik atmosferi ile Ağva’ya gelen misafirlerimize güzel zaman geçirme fırsatı sunacaktır.

Aile ortamında enfes kahvaltısı ve hijyenik odaları ile Ağva ‘da uygun fiyata konaklamak isteyen siz değerli konuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyarız.


Ağva Rehberi - Gezilecek Yerler


5/5 - (25 Kişi Oyladı)
Translate »